Nieuwe collectie 2018

Recentelijk heeft THG Paris 3 nieuwe series toegevoegd aan hun collectie. Speciaal voor deze gelegenheid is THG Paris nieuwe samenwerkingen aangegaan met multidisciplinaire designers en kunstenaars. Elke artiest heeft zijn of haar eigen visie op Parijs vormgegeven middels een nieuw ontwerp.

Les Ondes

Les Ondes G8a Thg Paris 1

Allereerst ‘Les Ondes’, zowel klassiek als modern. Dit tijdloze ontwerp van het architecten duo Patrick Gilles & Dorothée Boissier staat voor de eigentijdse sfeer van het huidige Parijs, gekenmerkt door een artistieke vrijheid.

System

System G9j Thg Paris

 

Parijs in al haar schoonheid. Grenzeloos en niet te vangen binnen één omschrijving: Arik Levy’s design vertegenwoordigt het Parijs van de artiesten. Hierbij haalt hij zijn inspiratie niet uit de stad, maar uit het leven!

Montaigne

Montaigne G3r Thg Paris

Gepolijst, verfijnd, gedetailleerd: de lijst met vleiende synoniemen welke de style van Stéphanie Coutas definiëren is eindeloos. Ze onderscheidt zich in vernuftige details en zorgvuldig gekozen materialen. Hierbij kiest de geboren Parijzenaar ervoor om met Franse ambachtslieden te werken en vergeten ambachten terug te brengen, als eerbetoon aan haar Franse afkomst.

Klik op onderstaande links voor meer informatie over de nieuwe series;

 

Nieuwe series