THG Paris – De mooiste keuze in kranen, sanitair en accessoires

Wie THG Paris zegt, zegt innovatieve kranen, accessoires voor badkamer en keuken, baden, douchebakken en wastafels. Wie THG Nederland zegt, zegt ruime keuze, samenwerking, betrokkenheid en een eigen servicedienst. De hoogwaardige kwaliteit van de THG producten vindt u ook terug in onze samenwerking met luxe sanitair winkels, architecten en andere professionals.

Design voor iedereen bereikbaar

De producten van THG Paris worden over hele wereld verkocht en zijn onder meer te vinden in villa’s, hotelsuites en luxe jachten. Maar ook voor de wat minder vermogende klanten is THG zeker een haalbare optie. De missie van THG Paris is design voor iedereen bereikbaar te maken en daar wordt optimaal invulling aan gegeven.

Barok, klassiek, nostalgisch, prestigieus en modern

In meer dan zestig jaar ontwikkelde THG een zeer breed assortiment aan stijlen en ontwerpen: van barok tot klassiek en van nostalgisch tot prestigieus en modern. Beroemde ontwerpers waaronder Jean-Claude Delephine, Jamie Drake, Alberto Pinto, Pierre Yves Rochon en Chantal Thomass ontwierpen eigen smaakvolle productlijnen voor THG. Ze zijn allemaal voor u beschikbaar.

Breed assortiment, ongekende finishing-mogelijkheden

Designkranen en -accessoires gemaakt van metaal, soms met sierlijke knoppen van kristal of porselein, geproduceerd in samenwerking met o.a. Lalique, Daum, Bernardaud en Christofle, kenmerken het Franse kwaliteitsmerk THG*. Niet alleen het assortiment is zeer breed, ook de keuze aan finishing-mogelijkheden en combinaties is enorm. Zelfs maatwerk is bespreekbaar.

* De letters THG verwijzen naar de oprichters: Tetard, Haudiquez en Grisoni.

Vernieuwende collecties

In de loop der jaren heeft THG haar collectie doorlopend uitgebreid met unieke en luxueuze creaties. Hiervoor wordt intensief samengewerkt met gerenommeerde designers en partners. Een van de laatste collecties is ‘Beyond Crystal’ van de hand van Rémi Tessier. Zijn eigentijdse badkamerkraan en accessoires worden gekenmerkt door een eigen moderne stijl, pure vormen en Baccarat kristalroosters.

Service in Nederland

De meest innovatieve kranen, accessoires voor badkamer en keuken, baden, douchebakken en wastafels. Van barok tot klassiek vormgegeven en van nostalgisch tot prestigieus en modern design. Met een ongelofelijke hoeveelheid finishing- en combinatie-mogelijkheden. Dat is wat u terugvindt in de collecties van THG Paris. THG Nederland helpt u graag de beste keuze te maken en zorgt voor een snelle en correcte levering via onze dealers. Ook kunt u te allen tijde terugvallen op onze eigen servicedienst.